Her er Mercedes CLA 45 AMG

De har ikke kastet bort tiden hos Mercedes-Benz.

ALLEREDE PÅ VEI: Nye Mercedes CLA kommer i versting-utgaven 45AMG, og det er ikke lenge til. Bilen skal vises på bilutstillingen i New York, men bildene har lekket ut i forkant av den offisielle introduksjonen. Foto: Mercedes-Benz
ALLEREDE PÅ VEI: Nye Mercedes CLA kommer i versting-utgaven 45AMG, og det er ikke lenge til. Bilen skal vises på bilutstillingen i New York, men bildene har lekket ut i forkant av den offisielle introduksjonen. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så har det vært lekkasjer fra en bilprodusent igjen. Denne gangen er det bildene av Mercedes CLA 45 AMG som har funnet veien til nettet.

Her har vi på dene siden å gjøre med en eksplosiv kombinasjon av CLA-design og rekord-aerodynamikk, og AMGs likeledes rekordartede turbomotor på den andre. Det er en motor som yter 360 hestekrefter fra bare to liter slagvolum.

Testen av nye Mercedes CLA-klasse kan du for øvrig lese her.

Verdens sterkeste toliter

CLA 45 AMG er utstyrt med den samme toliters turbomotoren som finnes i A 45 AMG. Effekten på 360 hestekrefter hentes fra et maksimalt dreiemoment på 450 newtonmeter, noe som virkelig er heftig fra en maskin med slagvolum på 1.991 kubikk. Mercedes-Benz forteller at dette er den sterkeste toliteren som noen gang er satt i serieproduksjon, og etter å ha lett med lys og lykte i våre arkiver, velger vi å tro dem på deres ord.

Vanvittig rå Mercedes E 63 AMG!

Pustehjelp

Denslags ytelse henger sammen med at AMG har utstyrt motoren med en såkalt twin-scroll turbo, som opererer med 1,8 bars ladetrykk. Dessuten har ingeniørene fiklet med utslippsventilene for ytterligere å øke effektiviteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer