Her er Mercedes CLA Shooting Brake. Tror vi.

Denne skal produseres, vet vi. Og da blir en Mercedes-Shooting Brake mulig å kjøpe for mange.

KOMPAKT SHOOTING BRAKE: Em mindre og rimeligere versjon av CLS Shooting Brake - det er hva CLA Shooting Brake kommer til å bli. Slik blir utseendet, ifølge våre datamanipulerende spionfotografer i Automedia. Foto: Automedia
KOMPAKT SHOOTING BRAKE: Em mindre og rimeligere versjon av CLS Shooting Brake - det er hva CLA Shooting Brake kommer til å bli. Slik blir utseendet, ifølge våre datamanipulerende spionfotografer i Automedia. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mercedes-Benz har, mer enn noen annen, gjenoppfrisket den gode, gamle Shooting Brake fra fordums dager. Det kunne vi ved selvsyn konstatere da vi relativt nylig testet en av de etter vår mening mest spennende utseende luksusbilene i nyere tid - CLS Shooting Brake.

Vi spikker fliser...

Selv om vi er sta nok til å fortsette med innsigelsen at det er en stasjonsvogn og ingen ekte shooting brake, da den har fem dører. På samme måten som CLS er en sedan med kupéfasong, og ingen ekte kupé.

Men FOR en vakker bil...

CLS Shooting Brake: Les testen, se bildene og video.

Mercedes bekrefter

Det er en stund siden designsjef Gorden (sic!) Wagner hos Mercedes innrømmet overfor What Car? at "A-klassefamilien" ville vokse utover den nye CLA-sedanen og den kommende GLA-SUV-en. Han gikk videre og presiserte at det ville dreie seg om en shooting brake-inspirert stasjonsvogn. Logisk nok, i og med at CLA er en sedan med kupé-fasong, akkurat som CLS.

Derimot avkreftet Wagener i samme intervju ryktene om at det vil komme en mer rendyrket sportsbil på samme plattform - vi får altså "greie oss" med A 45 AMG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer