Her er neste Ford S-Max

Ford S-Max har vært en populær familiefrakter her i landet. Nå får den snart avløsning.

KATTA UT AV SEKKEN: Dette er offisielt Fords neste familiefrakter, inntil videre kalt konseptbil da dette er et unikt eksemplar for å vise frem designen på neste S-Max. Og slik blir den altså. Foto: Ford
KATTA UT AV SEKKEN: Dette er offisielt Fords neste familiefrakter, inntil videre kalt konseptbil da dette er et unikt eksemplar for å vise frem designen på neste S-Max. Og slik blir den altså. Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ford har i forkant av bilutstillingen i Frankfurt avduket den neste fleksibilen Ford S-Max, som i denne omgang har fått etternavnet Concept. Den presenteres som et kompromissløst produkt som skal ta S-Max enda et steg vide hva gjelder design, mer avansert teknologi og det Ford lover blir faglig høyverdig håndverk.

TEST: Ford S-Max, rimeligste utgave (2011)

"Kjerneverdier"

– S-Max-sjåføren har høye forventninger og ser på sin bil som et kjøretøy det bare finnes ett av, sier Martin Smith, direktør for Fords designvirksomhet i Europa. – Vår oppgave var å overgå forventningene på alle områder, samtidig som vi tok vare på kjerneverdiene som gjør at kundene velger S-Max.

Eksteriør:

Hvis vi skal dømme etter bildene (se lenger ned) må vi innrømme at blant annet interiøret slettes ikke ser så verst ut. Ford S-Max Concept har også, ifølge Ford, tatt mål av seg til å flytte listen "flere hakk oppover" når det gjelder utstyr og teknologier.

Avansert kommunikasjon

Akkurat når det gjelder teknologien, har Ford utvilsomt en høy grad av troverdighet, for med nye generasjoner av Focus og Fiesta, har de vist at det er mulig å introdusere mer avansert kommunikasjons- og sikkerhetsteknologi også i de mer "folkelige" bilklassene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer