Her er neste Range Rover

Etter cirka ti år er det på tide med en ny Range Rover.

Denne forkledde tøffingen er ifølge våre spionfotografer fra Automedia nye Range Rover Sport, som kommer til neste år. Foto: Automedia
Denne forkledde tøffingen er ifølge våre spionfotografer fra Automedia nye Range Rover Sport, som kommer til neste år. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De ferske spionbildene av den kommende Range Roveren, og av neste Range Rover Sport er tatt av Automedia, som oppdaget de to majestetiske SUV-ene under testing.

Også Sport

Sistnevnte kan kjennes igjen ved sin lavere taklinje og smalere sidevinduer. Det sies for øvrig at disse to denne gangen blir ekte søsken - dagens Range Rover Sport er basert på plattformen til Land Rover Discovery.

TEST: Range Rover med V8 diesel

Automedia forteller oss at den første bilen de har fotografert er en Range Rover prototype med produksjonsklart karosseri. Modellen er delvis forkledd, men man kan se at den får omsluttende panser, store hovedlykter og en hellende taklinje.

Range Rover:

Større, men lettere

For øvrig virker bilen merkbart større enn dagens modell, hvilket burde borge for bedre plass både for baksetepassasjerer og bagasje. Allikevel skal bilen bli hele 400 kilo lettere enn utgående Range Rover, takket være diverse lettvekt-teknoloogier som et nytt aluminium-chassis utviklet i samarbeid med Jaguar, som er en del av Tata-konsernet i likhet med Land Rover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer