Her er nye Honda Accord

I forkant av Genève-messen har vi nå fått mer informasjon og bilder av Hondas Passat/Mondeo-konkurrent.

Publisert
Sist oppdatert

Det er fem år siden forrige generasjon Honda Accord dukket opp - i april 2003 kjørte vi de første eksemplarene på norsk jord. Siden er det blitt tid til en ansiktsløftning, og i anledning bilutstillingen i Genève (6.-16. mars 2008) kommer en helt ny generasjon av den store Hondaen.

Premium i siktet

Bilen blir lansert som sedan og som stasjonsvogn (Tourer), og disse vil hovedsaklig få som oppgave å ta markedsandeler fra etablerte storselgere som Ford Mondeo (markedsleder i januar), VW Passat og Toyota Avensis, selv om Honda fremhever en del grep som er blitt tatt for å forsøke å true premium-aktørene i segmentet som BMW og Audi. Stilmessig er det kanskje etter vår oppfatning nye Mazda 6 som er nærmeste konkurrent.

Gjenkjennelig

Designen er et av disse grepene. Selv om bilen er lett gjenkjennelig har den fått en noe skarpere og enda mer dynamins linjeføring. Den er blant annet blitt noe lavere samtidig som bilen har vokst i bredden. Pressemeldingen som gikk ut 12. februar presiserer ikke dimensjoner verken utvendig eller innvendig, men det legges vekt på at bilen, særlig stasjonsvognen, skal ha forsterket sin romslige og allsidige karakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer