Her er nye Mercedes S-klasse

Mercedes-Benz' flaggskip, luksusmodellen S-klasse er snart klar for markedet og her er den.

Det spekuleres i om de gjør det med vilje. Uansett: For N-te gang lekker bildet av en ny Mercedes.modell ut på nettet før tiden. Og denne gang er det selveste S-klasse det dreier seg om. Så langt hadde vi bare fått se interiøret!
Det spekuleres i om de gjør det med vilje. Uansett: For N-te gang lekker bildet av en ny Mercedes.modell ut på nettet før tiden. Og denne gang er det selveste S-klasse det dreier seg om. Så langt hadde vi bare fått se interiøret! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede syv år er gått siden dagens S-klasse ble lansert på markedet, og vi synes den har holdt seg godt. Prestisjemodellen fra Stuttgart har som vanlig ført en relativt diskret karrière, men er referansen i F-segmentet eller "overklassen", der man finner BMW 7-serie, Audi A8, Porsche Panamera, Jaguar XJ og Lexus LS, samt mindre utbredte Maserati Quattroporte og Aston Martin Rapide.

Her er nye Mercedes CLA 45 AMG

Også de velbeslåtte og luksushotellene har altså en del å velge i til sine VIP-transportbehov. Men om man vil eller ikke: Mercedes S-klasse er altså en referanse, og selve "sjefen i klassen".

Spioner overalt

Derfor knytter det seg selvsagt ekstra spenning til den nært forestående lanseringen (den skal etter sigende finne sted i juni), og vi har mottatt spionbilder av den flere ganger. Som vanlig når det bare er uidentifiserbare "kladder", har vi latt dem ligge i skuffen. I fotoalbumet nedenfor kan du se de nyeste - de kom oss i hende den 23. april, og er de mest interessante. Bilen er bare lettere maskert.

Mercedes G 63 AMG med sekshjulsdrift!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer