Her er nye Nissan X-Trail

Ikke lenger noen boks på hjul, nye Nissan X-Trail. Nå har de fått dreisen på designen, synes vi.

Nye X-Trail har selvsagt vært gjenstand for vinter-testing før lanseringen og, hvis prisen blir riktig, kan Nissan her ha en ny norgesbil å tilby stadig mer SUV-sultne norske kunder. Den blir for øvrig også tilgjengelig som syvseter. Foto: Nissan
Nye X-Trail har selvsagt vært gjenstand for vinter-testing før lanseringen og, hvis prisen blir riktig, kan Nissan her ha en ny norgesbil å tilby stadig mer SUV-sultne norske kunder. Den blir for øvrig også tilgjengelig som syvseter. Foto: Nissan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glem Nissan X-Trail - her er nemlig Nissan X-Trail! Dette er en flunkende ny folke-SUV som vil gå i klinsj med markedsledere som Mazda CX-5, Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander.

TESTER: Folkesuv - hvilken bør du velge?

Helt ny Nissan X-Trail er gode nyheter for mange nordmenn som setter pris på denne modellens over gjennomsnittet gode fremkommelighet og røffe stil.

Nå utgjør riktignok designen på nykommeren et klart stilbrudd i forhold til forgjengeren, men det må sies å være på tide. Da forrige generasjon ble lansert var vi blant de mange som fikk inntrykk at de hadde glemt designbiten og bare satt sammen en bil etter ingeniørenes spesifikasjoner - uten å tenke på utseendet.

Røff, men sivilisert

Men nå synes det at designteamet har vært i aktivitet og for vår del oppleves resultatet som både i tråd med dagens tidsånd og som et hint til bilens misjon: Å kunne takle røffere underlag enn det ordinære på veier og bygater.

Nissan lover ihvertfall at bilens 4x4-system er ytterligere forbedret på nye X-Trail.

Nissan kommer med en helt ny Terrano

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer