Her er OMSIDER Tesla Model X

Nå er Teslaen mange nordmenn har bestilt ute på veien.

FERDIG TIL TEST: Her er Tesla Model X omsider ute på veien - bare lett forkledd. Til høsten skal den være på markedet. Og falkevingedørene vil være på plass. Foto: AUTOMEDIA
FERDIG TIL TEST: Her er Tesla Model X omsider ute på veien - bare lett forkledd. Til høsten skal den være på markedet. Og falkevingedørene vil være på plass. Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er Teslaen nordmenn har ventet på og det litt i lengste laget. Men nå er den omsider klar for å testes på vei og ikke bare vises på bilutstillinger.

Dette er godt nytt for dem som har lagt inn et depositum og som har vært tålmodige fra utsettelse til utsettelse. Nå er bilen fotografert på veien i Nord-California av våre ivrige spionfotografer i Automedia.

Tesla har fått mye oppmerksomhet også hos oss: Les mer her!

Og, ja: Falkevingene er på plass!

Som Elon Musk (Tesla-sjefen) lovte under den første presentasjonen:

- Ja. Disse vil ikke utgjøre et plassmessig problem for de som setter bilen i garasje, siden de folder seg innover og ikke stikker ut i vesentlig grad. Model X vil ha mye av de samme dimensjonene som Model S, med unntak av høyden.

Her er videoen som gir et førsteinntrykk av akselerasjonsevnen til den nye Teslaen:

En høy S

Teslas såkalte SUV model X er åpenbart egentlig en crossover (krysning mellom kombi-sedan og SUV i dette tilfellet. Designen er klart beslektet med Model S i en mer høyreist utgave.

LES OGSÅ: Derfor kan Model S risikere å miste kontakt med verden

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer