Her er prisene på nye Hyundai Tucson

Forgjengeren slet med dårlig salg, men nå kan de få det til.

KAN SELGE BRA: Vi likte godt nye Tucson under prøvekjøringen og med ganske hyggelig prising burde den ha gode sjanser i det norske markedet. Foto: KNUT MOBERG
KAN SELGE BRA: Vi likte godt nye Tucson under prøvekjøringen og med ganske hyggelig prising burde den ha gode sjanser i det norske markedet. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisene er nå klare på den nyeste folke-SUV-en fra Hyundai, og det en drøy uke etter at vi prøvekjørte den.

Av en eller annen grunn har de alle en prislapp som slutter på 050 – for bedre lesbarhet tillater vi oss å runde av, så husk at det egentlig er en femtilapp mer...

Nye Tucson vil gå i konkuranse med sterke markedsledere som Toyota RAV4, Ford Kuga, Mazda CX-5 og Honda CR-V. De to sistnevnte modeller ble for øvrig for kort tid siden betydelig oppgradert, og Dinside kommer med en duell mellom dem om en drøy ukes tid.

Det var i et slikt selskap selvsagt viktig å få et konkurransedyktig prisbilde på nykommeren.

Hyggelige priser

Startprisen for 1,6-literen med bensinmotor på 136 hester blir – altså unntatt frakt og levering – 281.000 kroner.

Den er relativt spartansk utstyrt, men har da aluminiumsfelger (16-tommere), 4-veis rattjustering, elektriske vindusheiser foran og bak, DAB+-radio og Bluetooth-håndfrisystem, nedfellbar bakseterygg i to deler (40/60), og det vesentligste av sikkerhetsutstyr.

Den mest påkostede utgaven, med dobbeltkløtsj-automat, firehjulsdrift og turboladet bensinmotor, ligger på 421.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer