Første eksemplar i Europa?

Her er Tesla Model 3 i Norge

Elbilprodusentens mer folkelige modell er observert her i landet etter å ha blitt sett i Tyskland.

MODEL 3 I NORGE: Her er, såvidt vi vet, det første eksemplaret av en Tesla Model 3 som er observert i Norge. Jan Ove Furesund fikk øye på bilen og rakk såvidt å få filmet den i det den kjørte forbi. Skjermdump: YouTube/Jan Ove Furesund
MODEL 3 I NORGE: Her er, såvidt vi vet, det første eksemplaret av en Tesla Model 3 som er observert i Norge. Jan Ove Furesund fikk øye på bilen og rakk såvidt å få filmet den i det den kjørte forbi. Skjermdump: YouTube/Jan Ove Furesund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mer enn et halvt år til Tesla skal begynne eksport av sin Model 3 til markeder utenfor Nord-Amerika, men åpenbart er de denne høsten i full sving med å forberede seg til lansering på det gamle kontinentet.

I juli kunde vi melde at produksjonsoppstart var fremskyndet. Så tok det bare en måned før lanseringen av modellen i USA med brask og bram, før vi utpå høsten kunde melde at Tesla møtte på noen utfordringer forbundet med selve produksjonsprosessen.

Mye tyder imidlertid på at det begynner å komme fortgang i produksjonen, som ifølge tesla-sjef Elon Musk skal nå fullskala-nivå tidlig i vår.

Ifølge nettstedet Teslarati er produksjonen nå kommet opp i identifikasjonsnummer (VIN) 4000, hvilket ikke er ensbetydende med at nøyaktig så mange er produsert, men gir en indikasjon på at det går fremover mot det Elon Musk har kalt S-kurven i produksjonsutviklingen.

I september ble det meldt at en Model 3 var blitt observert i Tyskland, og det eksemplaret vi kan se her ble også først sett i Tyskland i forrige uke før den dukket opp her på berget i helgen. Vi vil anta at det dreier seg om testkjøring gjennomført av Tesla-personnel, men kommer tilbake med mer informasjon om vi får tak i det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer