Her er Tron-motorsykkelen

Eller The Light Cycle, som den egentlig heter. Og, ja, den kan kjøre.

SLIK SER DEN UT PÅ TEGNEBORDET: "Ukonvensjonelt" er en understatement når det kommer til The Light Cycle. Og fint er det.
SLIK SER DEN UT PÅ TEGNEBORDET: "Ukonvensjonelt" er en understatement når det kommer til The Light Cycle. Og fint er det. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de som ikke kjenner Tron, og til tross for "Tron:Legacy-filmen" fra 2010 er det sikkert noen igjen der ute som ikke gjør det, så er det en Walt Disney-film i science fiction-drakt fra 1982.

Den handler om en programmerer (Jeff Bridges) som forsøker å hacke seg inn i sin eks-arbeidsgivers datasystem, for å få bekreftet at eks-sjefen stjal vedkommendes idéer og presenterte dem som sine egne.

Drømmesykkel?

Det er ikke så interessant her, det interessante for vår del er den fullstendig urealistiske motorsykkelen som dukker opp i oppfølgerfilmen fra i fjor, men som nå viser seg å være langt mer realistisk enn en skulle tro.

Parker Brothers Choppers har et slagord som passer "Tron-motorsykkelen" perfekt. Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det, sier motorsykkelprodusentens hjemmesider, og det stemmer godt overens med The Light Cycle-prosjektet, kanskje med unntak av kjøreegenskapene, som ser dømt ut til å bli ganske uforutsigbare. Ligge i svingen? Tror ikke det.

El-motor og bensinmotor

Motorsyklene bygges kun på bestilling, og selv om den elektriske utgaven fortsatt er uten pris, har bensinutgaven med firetaktsmotor og 996 kubikk slagvolum en prislapp på 55.000 dollar (rundt 323.000 kroner med dagens kurs).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer