Her finner du de billigste sommerdekkene

Dekkmann på Økern i Oslo forlanger 5.330 kroner for fire sommerdekk av typen Pirelli P6. Hos Dekkvarehuset på Storo slipper du unna med 3.100 kroner. Igjen viser vår store pristest av det er store penger å spare på å velge riktig dekkforhandler.

Publisert
Sist oppdatert

Klokken er stilt og de første vårdagene har allerede velsignet store deler av landet. Likevel, april kan være en lunefull måned og faren for isete morgenveger er ennå ikke over. Det kan derfor være lurt å vente enda et par uker før du legger om til sommerdekk.

Hvis du hater køer, kan det imidlertid lønne seg å legge om allerede nå. Køene hos dekkforhandlerne har nemlig en tendens til å bli lengre jo mer vi nærmer oss påsken. Hvis du bor i Sør-Norge og har bestemt deg for å sløyfe påsketuren i år, kan det derfor være en idé å handle sommerdekk i løpet av de nærmeste dagene.

33 forhandlere

Uansett når du velger å legge om - vi har også i år hentet inn sommerdekk-priser hos 33 dekkforhandlere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. I tillegg har vi innhentet priser hos sju svenske forhandlere.

Ikke overraskende, også årets undersøkelse avslører store prisforskjeller. Vi har allerede nevnt at Dekkmann på Økern i Oslo forlanger 5.330 kroner for fire stykk Pirelli P6. Velger du i stedet å handle på Dekkvarehuset i Oslo, sparer du 2.250 kroner.

Stive priser hos Dekkmann

Dekkmann på Økern er ikke alene om stive priser. I likhet med tidligere års prisundersøkelser viser det seg også i år at den landsdekkende Dekkmannkjeden tar seg godt betalt. For eksempel mener Dekkmann på Tiller i Trondheim at 4.864 kroner er riktig pris for fire stykk Goodyear Eagle Ventura. Ikke langt unna finner vi Wheelie, der du slipper unna med 3.080 kroner for samme vare. Besparelse: nesten 1.800 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer