Her finner du de billigste vinterdekkene

Audi Senter på Ensjø i Oslo forlanger 5.053 kroner for fire vinterdekk av typen Nokian Hakkapeliitta Q. Sharifs dekksenter på Skedsmokorset nøyer seg med 2.950 kroner. Årets pristest viser at det er store penger å spare på å velge riktig dekkforhandler.

Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er definitivt over. Frontruteskraping er igjen en del av morgenritualet for garasjeløse bileiere og de første sluddbygene er på vei. Med andre ord - tiden for å legge på vinterdekk er rett rundt hjørnet. Derfor har vi hentet inn priser fra 38 dekkforhandlere i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Lett å spare tusenlapper

Også årets prisundersøkelse avslører store prisforskjeller. Vi har allerede vist at du kan spare 2.100 kroner på å handle hos Sharifs dekksenter fremfor Audi Senter på Ensjø. Men Audi Senter er ikke alene om å forlange stive priser. Shell Marienlyst Bilistsenter krever for eksempel 5.400 kroner for fire stykk Bridgestone Blizzak WS-50. Noen kilometer unna finner du Johs. Bjerke Bilrekvisita, som selger samme vare for 3.400 kroner. Prisforskjell: 2.000 kroner. Og mens Dekkmann på Sjølyst mener 4.800 kroner er riktig pris for et sett Nokian Hakkapeliitta 4, får du et prisavslag på 1.040 kroner hvis du i stedet velger å handle hos Dekkvarehuset på Storo.

To billigaktører i Trondheim

Det er ikke bare i Oslo at prisforskjellene er store. Også i de andre store byene er det mange hundrelapper å spare på å velge riktig forhandler. Bor du i Trondheim kan du for eksempel glede deg over billigaktørene Wheelie og Tevo Dekk, som kan skilte med svært aggressive priser. Hos Wheelie og Tevo Dekk slipper du unna med henholdsvis 3.164 kroner og 3.446 kroner for fire piggfrie Nokiandekk. De to Vianor-forretningene i Trondheim forlanger 4.394 kroner for samme produkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer