Her kan alle betale for lading av elbil

Se hvor du kan betale med bankkort for å hurtiglade elbilen.

TRENGER IKKE KODE: Eirik Ledsten i EBS viser hvordan du betaler via chip-en på bankkortet, uten bruk av pin-kode. Foto: BERIT B. NJARGA
TRENGER IKKE KODE: Eirik Ledsten i EBS viser hvordan du betaler via chip-en på bankkortet, uten bruk av pin-kode. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å hurtiglade el-bilen kan by på noen utfordringer, ikke minst om du skal kjøre langt. Forskjellige operatører tilbyr hver sine abonnementsordninger, og krever egne ladekort om du vil lade elbilen hos dem.

Samtidig begynner det å dukke opp enkelte betalingsløsninger hvor alle kan betale for hurtiglading med bankkortet, eller via en app.

Samtidig vil Statoil snart ha på plass hurtigladere på 18 av sine stasjoner.

Tilgjengelig for alle

Proxll, som er leverandør av hurtigladere, har per i dag nærmere 20 hurtigladere hvor man kan betale med bankkort. Dette skjer ved hjelp av en betalingsløsning fra Nayax, som også finnes på kioskautomater og lignende.

- Proxll leverer ladere til ulike operatører. De står i utgangspunktet fritt til å velge hvilken type betalingsløsning de ønsker, men Proxll tilbyr Nayax da vi mener dette er den beste løsningen både for elbilistene, og operatørene, sier Fredrik Dahle, produkt- og markedssjef i Proxll til Dinside.

Vi møter Dahle sammen med Eirik Ledsten fra Nayax ved Atomobil-Kompaniet i Drammen, hvor du finner en av hurtigladerne med denne betalingsløsningen. Her betaler du med kredittkortdelen av bankkortet, og du trenger ikke pin-kode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer