JamesEdition er rikingenes svar på Finn.no:

Her kjøper og selger milliardærene sine ting

JamesEdition er et internasjonalt kjøpe- og salgsmarked for rike mennesker.

FRISTENDE? Denne T-Forden fra 1913 garanterer deg blikk fra absolutt alle seende mennesker over to år. På JamesEdition.com finnes det en mengde gamle biler til salgs. Foto: Skjermdump: JamesEdition.com
FRISTENDE? Denne T-Forden fra 1913 garanterer deg blikk fra absolutt alle seende mennesker over to år. På JamesEdition.com finnes det en mengde gamle biler til salgs. Foto: Skjermdump: JamesEdition.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er ikke utvalget av Lamborghinier på Finn.no godt nok? Trenger du nytt jetfly for å rekke møtene på andre siden av Atlanteren? Er du på utkikk etter en ny praktvilla i Frankrike? Eller skulle du «spart» noen kroner på en brukt forlovelsesring med feilfrie diamanter?

Da er Stockholm-baserte JamesEdition.com stedet for nettopp deg! Det er også stedet for deg som bare vil kikke, og bla deg gjennom utallige sider av eksklusiv luksus - nytt, gammelt eller brukt. Bare bilmarkedet hos «Verdens luksuriøse markedsplass» er nok til å sette igang storproduksjon av munnvann.

Skulle du likevel ha lyst til å benytte, til sammenligning, trauste Finn.no har vi gode tips til hvordan du kan gjøre et kupp.

Tusenvis av eksklusive biler

For Porsche-entusiaster finnes det i skrivende stund 538 biler å velge blant – veteraner eller splitter nye – oppussingsobjekt til under 100.000 kroner eller strøkne til flere millioner.

En tilsynelatende strøken spesialbygd T-Ford fra 1913 ligger ute, uten oppgitt pris. Men ta gjerne kontakt med selger i Arizona for et godt tilbud ...

I sannhetens navn finnes det et lite knippe biler til over tre millioner kroner på Finn: Én og annen Ferrari, Porsche eller kanskje en Bentley. Men hos JamesEdition kan en bilfantast få sitte i timer og bare bla seg gjennom de mange tusen heftige kjøretøyene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer