Spionbilde: Ny Audi e-tron på testtur i Norge

Her prøver Audi ut sin nye elbil i Norge

Trolig er konseptbilen til Audi e-tron 33 på Norges-besøk fra i Tyskland.

NY AUDI-E-TRON: En av Dinside Motors følgere på Facebook følgere så disse to bilene på Vignes ved E6, Lillehammer, onsdag kveld. Trolig er det snakk om en ny og mindre versjon av allerede lanserte Audi e-tron, etter Q3-størrelsen. Til venstre er e-tron-utgaven som lanseres i disse dager. Foto: Thomas Aure
NY AUDI-E-TRON: En av Dinside Motors følgere på Facebook følgere så disse to bilene på Vignes ved E6, Lillehammer, onsdag kveld. Trolig er det snakk om en ny og mindre versjon av allerede lanserte Audi e-tron, etter Q3-størrelsen. Til venstre er e-tron-utgaven som lanseres i disse dager. Foto: Thomas Aure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det virket som de hadde det litt travelt med å få på trekket.

Det sier Thomas Aure til Dinside. Onsdag kveld så han to maskerte biler ved elbil-ladestasjonen utenfor Kiwi, ved Vignes på Lillehammer. Begge bilene var maskert med det typiske e-tron-designet, Audi ble kjent for ved sin forrige elbil, som akkurat har kommet til Norge.

Men en ny elbil fra Audi er på vei. Og det er trolig én ny versjoner av denne Thomas Aune så onsdagskvelden. Bilene er Tyskland-registrert i Ingolstadt, Audis hjemby.

- Jeg har sett bilder av den nye e-tron-bilen, som har blitt vist i media. Det var kun disse to (på bildet). Men jeg rakk ikke å se den andre før trekket var over, forteller Aune til Dinside.

Første bilde av bilen

Det er ikke veldig enkelt å se hvilken bil det er, med tanke på ett bilde i mørke - bakfra - og den ene bilen under kamuflasje. Likevel tror elbilekspert Fred Magne Skillebæk i Dinsides søsternettsted Elbil24 at det er snakk om en ny og mindre elbil fra Audi.

- Jeg tipper Audi er på Lillehammer med en e-tron, som skal bli mindre enn dagens e-tron 55. De har allerede bekreftet at det skal komme en ny elektrisk SUV i Q3-størrelse, forteller han til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer