Stor BMW-gravplass i Canada

Her råtner tusenvis av ubrukte biler

3000 ubrukte premiumbiler ruster bort på en parkeringsplass i Canada.

UBRUKTE: Nesten 3.000 biler av merkene Mini og BMW står og forfaller i Vancouver i British Columbia i Canada. Foto: Litte Rascall's Racing / Instagram
UBRUKTE: Nesten 3.000 biler av merkene Mini og BMW står og forfaller i Vancouver i British Columbia i Canada. Foto: Litte Rascall's Racing / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2,966 biler står oppstilt på den store parkeringsplassen i Vancouver, British Columbia i Canada. De har stått der i snart fem år. Fem år etter at en heftig storm traff provinsen Halifax og nærmere 3.000 biler av merkene BMW og Mini ved ei båthavn.

Tett i tett står bilene, ubrukte, men nå råtner de tilsynelatende bort. Det var den 30. juli 2015 at de kanadiske kanadiske transport-myndighetene gikk ut og ba om at bilene ble tilbakekalt.

Dette var biler som stort sett ennå ikke var levert til sine kunder, 2014- og 2015-modeller. Den komplette lista kan du se lenger ned i artikkelen. Hendelsen ble blant annet omtalt av CBC News i Canada.

Bildene er tatt av instagrameren LittleRascallsRacing, som flere ganger har fotografert BMW-gravplassen.

Trafikkfarlige

Myndighetene konkludert med at kjøretøyene kunne være utsatt med for mye vann og salt over en lengre periode, på grunn av høy vannstand ved havna, på grunn av «Isstormen».

«Enkelte MINI-modeller kan ha korrosjon på startmotorens strømforsynings-tilkoblinger, noe som kan føre til manglende evne til å starte motoren på nytt, etter et motorstans av start-stop-systemet, noe som øker risikoen for krasj som forårsaker personskader i trafikksituasjon», het det i innkallingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer