Politikontroller sommeren 2020

Her står UP i sommer

Utrykningspolitiet prioriterer disse 93 strekningene når de skal overvåke ferietrafikken.

HER «GJEMMER» DE SEG: I tillegg til de store utfartsveiene prioriterer UP 93 veier på til sammen 600 mil denne sommeren. Bildet er fra en UP-kontroll i Fredrikstad i 2012. Foto: NTB Scanpix
HER «GJEMMER» DE SEG: I tillegg til de store utfartsveiene prioriterer UP 93 veier på til sammen 600 mil denne sommeren. Bildet er fra en UP-kontroll i Fredrikstad i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor plukket utrykningspolitiet (UP) ut 107 veistrekninger de fulgte ekstra nøye med på under avviklingen av sommertrafikken. Denne sommeren er lista revidert, og nå er det bare 93 strekninger igjen på topplista til etaten.

Merk at dette er prioriterte veier, i tillegg til de store utfartsveiene som UP naturligvis også vil følge nøye med på. I de fem politidistriktene, Øst, Sør, Vest, Midt og Nord utgjør lista totalt nesten 600 mil med vei (5984 km), skal vi tro etatens egen utregning av veistrekningene.

Dette fordeler seg slik:

  • Distrikt 1 - Øst: 1.919 km
  • Distrikt 2 - Sør: 1.640 km
  • Distrikt 3 - Vest: 1.153 km
  • Distrikt 4 - Midt: 952 km
  • Distrikt 5 - Nord: 320 km
  • Totalt: 5.984 km

Nede i saken kan du se alle de 5.938 kilometerne på de 93 spesifiserte strekningene UP vil holde ekstra øye med sommeren 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer