Bilder av BMW-4-serie sluppet

Her tar de den helt ut!

Her er BMWs nye ansikt utad.

NYTT ANSIKT: Store griller skal gjøre BMW mer gjenkjennbare. BMW 4-serie viser med tydelig kraft den nye designretningen. Foto: BMW
NYTT ANSIKT: Store griller skal gjøre BMW mer gjenkjennbare. BMW 4-serie viser med tydelig kraft den nye designretningen. Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har på en måte visst det lenge. BMW har stadig forstørret grillene på bilene sine, nesten til latterlige proporsjoner i enkelte modeller. BMW 7-serie Facelift er kankje den modellen det passet dårligst på. Den store bamsen X7 tåler det bedre.

Men det var da BMW viste Consept 4 på bilutstillingen i Frankfurt i fjor, at vi for alvor skjønte hvor dette bar. Så skal definitivt ikke Cadillac, Audi og Lexus være alene om store luftinntak.

Dette skjer i en tid da bensinmotoren er på full fart ut av bilindustrien, men i stor grad er styrt av kineserne som elsker overdådige griller, og der er markedet stort.

Nå er det heller ikke mye av grillen som blir åpen i de små modellene heller. Det ser vi blant annet hos BMW 1-serie, der grillen på de minste modellene er helt lukket.

Litt nedtonet

I forhold til konseptet som ble vist, er designen tonet ned … Dessverre, kan vi si etter å ha sett det ferdige resultatet.

Joda, den er nok blitt mer smakelig for allmuen, men hadde man turt å være litt mer tro mot konseptet, hadde man virkelig slått ut tenna på konkurrentene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer