Neste generasjon elbil - Nissan Leaf observert

Her testes neste Leaf i Norge

En årvåken leser har sendt oss bilder av den kommende generasjonen av verdens - og Norges - mest solgte elbil.

NESTE GENERASJON NISSAN LEAF: Til tross for kamuflasjen er det ingen tvil: Dette er Nissan Leaf av neste generasjon, her observert på Brobekk i Oslo av vår årvåkne leser. Foto: Jørgen S Hvalby
NESTE GENERASJON NISSAN LEAF: Til tross for kamuflasjen er det ingen tvil: Dette er Nissan Leaf av neste generasjon, her observert på Brobekk i Oslo av vår årvåkne leser. Foto: Jørgen S Hvalby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det knytter seg nødvendigvis forventninger til helt nye Leaf - som blir den første elbilen som kommer som helt ny generasjon nummer to - en nødvendighet for å konkurrere mot det nyeste på markedet for mer folkelige elbiler - som de nylig lanserte Opel Ampera-e og Tesla Model 3.

Nå kan vi bekrefte at bilen er i sluttfasen av testing - og det foregår i Norge, nærmere bestemt i Oslo, der vår leser kom over den.

- Jeg hadde levert datteren min på sommerskolen da jeg la merke til den store bilhengeren med blant annet et racing-logo på utenfor hotellet på Linderud, forteller vår leser, som legger til at han er over middels bilinteressert.

Skjønte hva det var

- Så ble hengeren åpnet og jeg så dekoren (typisk for kamuflerte testbiler og prototyper, journ. anm.)

- Jeg skjønte straks hva dette var, og stilte meg på fortauet med kameraet klart, fortsetter han.

Dermed var han klar til å knipse da bilen kjørte avsted - uten en lyd, så han skjønte at det var eldrift det dreide seg om.

Kommer i september

Nissan har tidligere sluppet noen drypp av informasjon og bilder angående den kommende elbilen og har bekreftet at planlagt lanseringsdato er 6. september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer