Hils på Honda Gear

Honda har hatt en spesiell plass blant japanske bilprodusenter og kan kanskje få det igjen.

Spenstige takter fra Honda. Vi liker det vi ser når vi beskuer designstudien Honda Gear - både forfra, bakfra og fra siden. Om man liker den eller ikke: Dette er markant og stilsikkert. Står vi foran en ny gullalder, eller er det et blaff? Foto: Honda
Spenstige takter fra Honda. Vi liker det vi ser når vi beskuer designstudien Honda Gear - både forfra, bakfra og fra siden. Om man liker den eller ikke: Dette er markant og stilsikkert. Står vi foran en ny gullalder, eller er det et blaff? Foto: Honda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens alles øyne har vært rettet mot Detroit og bilutstillingen der, dukket denne opp et annet sted. Ikke så veldig langt unna riktignok, men i nabolandet Canada, der det også har vært bilutstilling.

Smart trekk

Og selv om Montreal International Auto Show havner fullstendig i skyggen av sin mer celebre USA-storebror, som ligger bare cirka 100 mil unna, har Honda valgt å vise sin nye modell, Gear, nettopp her. Slike trekk kan av og til vise seg å være ganske smarte, for det regnes med at man på en mindre prestisjetung messe får relativt sett større oppmerksomhet.

TEST: Honda CR-Z

Studie foreløpig

Et vellykket trekk i dette tilfellet. Honda Gear blir lagt merke til. Selv om vi skriver "ny modell" må imidlertid ikke dette misforstås dithen at bilen snart vil bli å se på norske veier. Men vi for vår del håper designspråket den representerer vil finne veien til Hondas produksjon.

Under Civic

De er jo troendes til å realisere det; dagens Honda Civic er et godt eksempel på at progressiv design kan finne veien fra tegnebrettet ut på veien. Dessverre står det dårligere til i småbilsegmentet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer