Hilux blir tryggere og sterkere

Endelig skal Toyota introdusere antiskrens på pickupen Hilux.

Publisert
Sist oppdatert

Toyota Hilux er en av de mest solgte Toyota-modellene i verdenssammenheng. Sist vi sjekket var det bare Corolla som ble solgt i et større antall. Hilux blir brukt av de som jobber tungt, men bilen er også velbrukt i krigsområder. På tv-sendinger fra konfliktområder trenger man ikke å se lange filmsnutten før det dukker opp en Hilux i en eller annen utforming. Hilux går for å være en av verdens mest robuste biler.

Les også: Bytte bil? Sjekk hva du får for den gamle

Oppgradert Hilux

Oppgradert Hilux kommmer i tre karosseriutgaver. Det er Singel Cab, X-Cab og Double Cab. X-Cab leveres med enten tohjulsdrift eller firehjulsdrift. De andre utgavene kommer kun med firehjulsdrift. X-Cab utgavene får ny grill, ny baklem med lås og ny senterkonsoll. Ellers er det ingen større endringer på disse utgavene.

Double Cab derimot, kan leveres med en treliters motor med 171 hestekrefter, 360 newtonmeter og 5-trinns automatisk girkasse. SR5 kalles denne varianten, som også får farget glass i bakdører og bakvindu, differensialbrems bak, automatisk klimaanlegg og sidegardin kollisjonspute. Med manuelt gir yter motoren like mange hestekrefter, men 18 newtonmeter mindre (342).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer