Hisun UTV: Ren moro, mye nytte

Nordmenn har allerede kastet seg på ATV-bølgen, nå er det UTV som står for tur.

Tøff, nyttig og morsom. En UTV er rene kinderegget.  Foto: Per Ervland
Tøff, nyttig og morsom. En UTV er rene kinderegget. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På årets MC-messe stoppet vi raskt opp på Hisuns stand som hadde flere tøffe ATV-modeller utstilt (se bildespesial lenger ned).

Det var imidlertid UTV-modellene som virkelig skilte seg ut, og Pål Widem fra Fritidsverden var ikke vond å be når vi spurte om en liten introduksjon.

- Hisun er et kinesisk merke, som vi såvidt startet å importere i 2010. Da var det imidlertid kun ATV-modellene vi så på, men UTV-modellene har så mange fordeler at vi nå også satser på dem.

- For det første får du mulighet til å ha tak over hodet. De kan leveres både med presenning og fast tak, ja - det er også mulig å få elektrisk tak om du ønsker det. Alle UTV-modellene leveres forøvrig med aluminiumsfelger, vinsj og tilhengerfeste som standard, sier Widem. Valgmulighetene er imidlertid uendelige, her kan du ganske enkelt få alt du trenger, enten det nå er snøplog, larveføtter for uslåelig framkommelighet, eller tippbart lasteplan. Det siste er jo spesielt praktisk for de som skal frakte for til dyr på beite, sier Widem.

Hvem kan kjøre UTV-modellene?

- Ja, det er litt pussig humrer Widem; En UTV er nemlig registrert som motorsykkel, men du må faktisk ha bilsertifikat for å kjøre dem. Sære regler til tross, dette er både et svært anvendelig nyttekjøretøy, samtidig som det har en høy morofaktor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer