Honda Civic 1,4i 1995: Lukter brendt

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Honda Modell: Civic Motor: 1.4iÅrsmodell: 1995Kilometerstand: 164.400 Problem: Lukter brendt.Problemet er at det lukter skikkelig brent i bilen, og årsaken er antageligvis clutchen som er gåen. Når man setter bilen i alt fra 1 – 5 gir og slipper clutchen, står bilen fortsatt bare og går. Man kan også sette bilen i gir uten å bruke clutchen i det hele tatt. Man kan også gi fart og turtalltelleren går rundt men ikke mer enn det. Har fått en ca pris på 6000-8000kr for å få dette fikset uten at de vet hva problemet er. Bilen har også stått i en garasje over natten til i dag, men det lukter fortsatt svidd både i bilen og i garasjen. Vis du har noen tips om hva som er galt og noen som kan gjøres selv ville det vært topp. Og visst du også kunne tatt vurdering på pris ut ifra den informasjonen du har fått over her, for det er akkurat denne informasjonen mekanikeren som sa 6000-8000 sa.

Svar: Når det har kommet så langt som dette så kan det i tillegg til bare clutchsettet bli nødvendig å skifte svinghjulet, så det må du være klar over. Prisen er sikkert grei den dersom det altså ikke er andre ting som må skiftes og årsaken til den brente lukta er jo selvfølgelig den utslitte clutchplata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer