Honda Insight fornyes

Nå bryter Insight endelig den magiske grensen.

Honda Insight fornyes
Publisert
Sist oppdatert

Den gang nåværende Honda Insight ble lansert stod de japanske ingeniørene på podiet og forklarte at de hadde kommet helt ned i 101 gram i CO2-utslipp per kilometer. Det uunngåelige spørsmålet ble da selvfølgelig, hvordan kunne de klare å sove om nettene med ett skarve gram over de magiske 100? Nå, to år senere, kan de japanske ingeniørene endelig sove med god samvittighet.

Vårt første møte med Insight

Endelig

På bilutstillingen i Frankfurt står nemlig en oppgradert, ansiktsløftet eller faceliftet Honda Insight til beskuelse. Den viktigste endringen er at utslippet nå er redusert til 96 g/km, vel og merke dersom du velger versjonen med 15” hjul. Forbedringen for øvrig er gjort med hjelp av bedre aerodynamikk, og noe effektivisering av drivverket. Intern motorfriksjon er minsket, CVT-kassa er optimalisert og klimaanlegget er også forbedret i forhold til energieffektivitet. Så mye må altså gjøres for å spare noen skarve gram.

Et sporty alternativ

Små detaljer

Utvendig kan du kjenne igjen ”nye” Insight på en ny grill, og litt annen form på støtfangerne, samt nye frontlykter. Bak har den fått en ny hekkspoiler som skal gi bedre utsikt bakover. Baklampene er også nye, og har fått blått lys rundt blinklysene, Hondas farge for å illustrere hybridteknologien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer