Honda mister mange forhandlere

Honda i Norge mister veldig mange forhandlere, men selskapet har likevel stor tro på det norske markedet.

MISTER FORHANDLERE: Honda i Norge mister på kort tid over 18 forhandlere, ifølge bransjenettstedet Bilnytt. Dette bekymrer imidlertid ikke norgessjefen for Honda, som uttaler at han ser en veldig spennende fremtid for nettopp Norge fremover, med mange nye modeller. Foto: Universal Images/NTB scanpix
MISTER FORHANDLERE: Honda i Norge mister på kort tid over 18 forhandlere, ifølge bransjenettstedet Bilnytt. Dette bekymrer imidlertid ikke norgessjefen for Honda, som uttaler at han ser en veldig spennende fremtid for nettopp Norge fremover, med mange nye modeller. Foto: Universal Images/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det rakner for Honda i Norge, skriver bransjenettstedet Bilnytt i dag, og forteller at det nå er blitt kjent at Honda mister minst 18 forhandlere.

Forhandlerne som kaster inn håndkleet er flere forhandlere i kjeden Mobile, og Skotvedt.

Ifølge Bilnytt, mister Honda i Norge med dette forhandlere som har stått for over halvparten av det norske Honda-salget.

Men på tross av dette er norgessjef i Honda, Mikael Larsen, likevel veldig optimistisk med tanke på det norske markedet.

- Spennende framtid

- Vi ser en veldig spennende framtid med mye nytt i Norge framover, sier norgessjef for Honda, Mikael Larsen, til Dinside.

Han viser spesielt til de mange nye elektriske modellene som står på planen i løpet av de kommende månedene.

Seks elektrifiserte modeller lanseres over de neste 36 månedene, og først ute er Honda e og den nye helhybride Jazz.

- Vi har seks nye modeller som skal lanseres fram til 2022, så dette er en riktig spennende tid for oss - og spesielt i Norge med det fokuset som er på elbiler der, sier Larsen.

- Åpner for nye forhandlere

Han sier Honda ikke kommentere på saker angående konkrete forhandleres beslutninger eller holdninger, men sier at det at noen avvikler kan gi åpninger for nye:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer