Honda Stream

IKKE BLANT DE BESTE KJØPENE

Honda Stream
Publisert
Sist oppdatert

Vi var i stor tvil om hvorvidt Honda Stream hører hjemme blant flerbruksbilene eller om den heller burde vært plassert i fleksibilklassen. Stream er nemlig basert på kompaktklasse-bilen Civic og er både kortere, smalere og lavere enn de andre flerbruksbilene. Også motoren, en 1,7-liter, er den minste i klassen. Vi har imidlertid valgt å plassere bilen her, fordi bilens størrelse tross alt ligger nærmere flerbruksbilene enn fleksibilene. Stream er for eksempel bare syv centimeter kortere enn Alhambra/Galaxy/Sharan og 25 centimeter lengre enn fleksibilen Opel Zafira.

Med en så beskjeden størrelse, og en så beskjeden motor, skulle det bare mangle at Stream også er den billigste flerbruksbilen på markedet. Vi synes imidlertid ikke Stream, som ble lansert i Japan i 2000 og i Europa i 2001, er en bil å anbefale. Trenger du en ekte flerbruksbil, så bør du åpne lommeboken og velge Peugeot 807 i stedet. Klarer du deg med en fleksibil, så kikker du på heller på rimeligere modeller som Opel Zafira, Peugeot 307 SW, Toyota Corolla Verso eller Volkswagen Touran. Stream er ikke kollisjonstestet hos Euro NCAP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer