Mye elektrisk

Høstens heteste bilnyheter

Denne høsten byr på flere spennende nyheter enn noen gang. Mange er elektriske, men det finnes flere godbiter med bensinmotor. Det er bare å glede seg!

SUV OG ELEKTRISK: Mange SUV-er og mye elektrisk kjennetegner de bilnyhetene som dukker opp på norske veier i løpet av høsten. Ford Mustang Mach-E, som hadde verdenspremiere i Oslo i vinter, kombinerer begge deler. Foto: Rune Korsvoll
SUV OG ELEKTRISK: Mange SUV-er og mye elektrisk kjennetegner de bilnyhetene som dukker opp på norske veier i løpet av høsten. Ford Mustang Mach-E, som hadde verdenspremiere i Oslo i vinter, kombinerer begge deler. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at de elektriske bilene er stjernene på nybil-himmelen. Denne høsten ruller blant annet Ford Mustang Mach-E, Volvos første elbil XC40 Recharge, VW ID.3, som er spådd å bli en ny folkevogn og SUV-en Skoda Enyaq ut på norske veier.

Blant alle de elektriske bilene finnes det biler med bensin- og dieselmotor, som kan hevde seg på bestselgerlistene. Nye Skoda Octavia var lenge den mest solgte bilen i Norge med bensin- og dieselmotor. Den nye kommer nå som ladbar hybrid. Suzuki kommer med en helt ny familie-SUV og Hyundai med sitt nye flaggskip Santa Fé. Også disse som ladbare hybrider.

Her er de 13 største nyhetene i høst, slik vi ser det.

Citroën C4 – fransk komfort

Kjørekomfort er nøkkelordet når Citroën lanserer sin nye C4. Standard er blant annet hydrauliske støtdempere og spesielle komfortseter. Bilen kommer med bensin- og dieselmotor, men i Norge blir nesten alt salget elektrisk. Den får en136 hesters motor og 50 kWt batteri, som gir en rekkevidde på over 300 kilometer. Bestillingen åpner i september og de første kundene bør få biler før jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer