Høy underholdningsfaktor

Når kjendisene legger hemningene igjen hjemme blir det underholdning på høyt plan. Årets Zero Rally er intet unntak.

Zero Rally 2011. Foto: Eirik Helland Urke
Zero Rally 2011. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets Zero Rally er over, og høydepunktene har stått i kø. Kjente og ukjente rallyførere har boltret seg rundt på Østlandet med ”horn i panna”. Fra tidlig om morgenen har deltakerne gjennom tre fulle dager konkurrert om den største pokalen i årets rally, kun avbrutt av en noe utvidet lunsj for å få ladet bilene for videre ferd.

Høydepunktene har vært mange, og med alt fra profesjonelle førere til gjøglere på plass har det aldri vært tid til å kjede seg. Variasjon i etappenes formål og oppbygging har gjort det spennende å se hvilken bil, og ikke minst hvilken sjåfør som har vært mest dynamisk. DinSide Motor endte til slutt på en respektabel andreplass i den største klassen, med en Nissan Leaf.

Her er noen av høydepunktene:

Girl Power

Fra Sverige kom Ramona Karlsson og Miriam Wahlfridsson for å ratte en Tesla gjennom alle etappene. Jentene kom for å være med alle tre dagene, noe som er en forutsetning for å kunne ende opp på resultatlistene. Så bra gjorde de det at de ledet totalt etter første dag. Andre dag fikk de en feil med tidtagerutstyret, og måtte kjøre litt på lykke og fromme, og heldigvis en del på erfaring. Jentene kjører nemlig i Gruppe N hjemme i Sverige. Her kan du følge dem i bakkeløpet opp Lysgårdsbakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer