Høyere årsavgift i 2003

Det er sikkert ingen stor bombe, men årsavgiften stiger med 50 kroner i 2003.

Høyere årsavgift i 2003
Publisert
Sist oppdatert

Det skal betales avgift for alle kjøretøy som er registrert i motorvognregisteret den 1. januar 2003. Står du registrert som eier da, mottar du avgiftskravet i februar. Dersom kjøretøyet selges før forfall den 15. mars, er du likevel ansvarlig for at årsavgiften blir betalt.

Dersom du ikke skal bruke kjøretøyet til neste år, må du levere kjennemerkene (skiltene) inn til trafikkstasjonen innen 31. desember i år. Kjøretøyet er da avregistrert i 2002, og det vil ikke bli skrevet ut avgift for 2003.

Avgiftsfritak ved vraking

Leverer du kjøretøyet inn til vraking hos en godkjent oppsamlingsplass/bilopphuggeri innen 15. mars 2003, slipper du å betale avgiften. Vrakes kjøretøyet i perioden 16. mars til 30. juni, vil du få tilbake halv årsavgift av Tollvesenet.

Tilleggsavgift

Årsavgiften forfaller den 15. mars hvert år. Betaler du etter denne datoen blir det lagt til en tilleggsavgift på 250 kroner.

Fra og med 2003 er regelverket endret. Avregistrerer du kjøretøyet ditt i tidsrommet 1. januar til 15. mars, og ikke har betalt årsavgiften ved forfall, må du også betale tilleggsavgift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer