Hummer for garasjen

Den er bygget på en midsize pickup, men er betydelig kortere og lavere. Det er overhengene foran og bak som er kappet for å få den rette Hummer-looken.

Publisert
Sist oppdatert

GM ønsket seg en Hummer som var mer håndterlig og ikke så skummel å kjøre. Og ikke minst en størrelse som gjør det mulig å kjøre i Europa uten blinkende varsellys på taket.

Pickup

Hummer overrasker ved å presentere baby-Hummer i pickup-versjon først. Det kan tenkes at det dukker opp en lukket utgave etter hvert. H3T er bygget på en midsize pickupramme, men er betydelig kortere. H3T er faktisk kortere enn kompaktklasse bilen Mazda 3, og lasteplanet måler kun halvannen meter.

Det er forresten en sannhet med modifikasjoner at den vil gå greit ned i et garasjeanlegg med gjerrige mål, problemer kan oppstå med en bredde på nesten 190 centimeter uten speil. Høyden er moderate 180 centimeter, og målene sørger for at H3T vil gi et tross alt kompakt inntrykk.

Liten turbomotor

En rekkefemmer på 3,5 liter må sies å være moderat for en amerikansk pickup. Ytelsene er imidlertid ikke fullt så moderate, i konseptbilen er det oppgitt at den turbomatede motoren skal yte 350 hestekrefter ved 6.000 o/min og ha et dreiemoment på 474 Newtonmeter ved 3.600 o/min.

En annen spesiell ting med motoren er det visuelle inntrykket. Når vi hentet bildene fra GM trodde vi først at ett av bildene viste en del av interiøret, muligens midtkonsollen. Det viste seg å være plastskallet rundt motoren som var svært forseggjort. Panseret og forskjermer er i ett stykke, og panseret felles fremover med grill og lykter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer