Påsketrafikken:

Hundrevis må punge ut

2. påskedag ble det avholdt trafikkontroller i store deler av landet. For mange ga det en sur avslutning på høytiden.

Publisert

Mandag har det vært fartskontroller i store deler av landet. Et hundretalls bilister må punge ut etter å ha vært for harde på gassen.

- Det er utstedt 30 forenklet forelegg, skrevet anmeldelse for to ruspåvirkede førere, samt gjort tre beslag av førerkort for fart i Trøndelag. I Møre og Romsdal ble det gitt 22 FF, samt gjort et beslag av førerkort grunnet for mange prikker, skriver politiinspektør Anders Sjøtrø i UP-distrikt 4, Midt i en tekstmelding til NTB mandag kveld.

- For UP-distrikt 3, Vest ble det skrevet 57 forelegg og 2 anmeldelser med førerkortbeslag, skriver politiinspektør Terje Oksnes til NTB.

Distrikt 3 dekker Sørvest og Vest politidistrikter, som dekker Rogaland og Vestland, samt Sirdal kommune.

Disse to distriktene har altså til sammen utstedt 109 forenklede forelegg.

De øvrige tre UP-distriktene har ikke tallene sine klare, men også her har det vært flere politikontroller på veiene under påskehjemfarten.

Flere førerkortbeslag

Politiet i Øst politidistrikt hadde kontroller siste dag av påsken. På Twitter skriver de at det ble gitt 68 forenklede forelegg etter en kontroll ved Vassum i retning Drammen. En person ble anmeldt fordi vedkommende ikke ønsket å vedta forenklet forelegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer