Hva gjør bilturen mest komfortabel?

Er det den fjernbetjente sentrallåsen? Koppholderen? Eller det dybdejusterbare rattet? Når det kommer til stykket, hvilken oppfinnelse er egentlig den viktigste komfortoppfinnelsen bilprodusentene har unnfanget?

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mange år siden servostyring og elektriske vindusheiser var å regne som luksusutstyr. I dag finnes det knapt nye bilmodeller som leveres uten disse smarte oppfinnelsene. I tillegg kan det store flertallet av dagens bilmodeller skilte med praktiske nyvinninger som fjernbetjent sentrallås, klimaanlegg, setevarmere og elektrisk justerbare speil. Stadig flere biler leveres også med godsaker som regnsensor, kjørecomputer, nedkjølte hanskerom og parkeringssensorer.

Men hva er egentlig den aller viktigste oppfinnelsen sett fra et komfortsynspunkt? Det kan du være med å avgjøre ved å avgi din stemme i dag.

Ikke ekstremt luksusutstyr

Våre alternativer omfatter utstyr som er å finne også i relativt moderat prisede modeller. Sjeldent utstyr som setemassasje, setevifter, elektrisk justerbare bakseter og firesoners klimaanlegg er derfor utelatt.

Ikke sikkerhetsutstyr

Neste uke publiserer vi en egen avstemming som dreier seg om sikkerhetsutstyr. Sikkerhetsutstyr som kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser og xenon-lykter er derfor ikke med denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer