Hvilken har du mest lyst på?

Alfa Romeo 159, BMW M6, Hummer H3 eller Nizzan 350Z roadster? Hvis du hadde råd - hvilken ville du ha valgt?

Publisert
Sist oppdatert

Bilmessen i Genevè er sammen med Paris/Frankfurt-messen Europas viktigste bilutstilling. Årets store show er intet unntak, og de aller fleste bilprodusenter med respekt for seg selv stiller opp for å vise frem både eksisterende modellpalett, nye biler og mer eller mindre realistiske konseptbiler. Vi har omtalt en rekke av de viktigste nyhetene og vår medarbeider i Genevè har fotografert hele 50 biler.

Luksus eller folkelig?

Hvilken av dem frister deg aller mest? Aston Martin V8 Vantage? Bugatti Veyron? Ferrari F430 Spider? Eller mer realistiske modeller som nye Opel Zafira, Alfa Romeo 159 eller søstermodellene Citroën C1/Peugeot 107/Toyota Aygo?

Tips dine venner

Vi lar deg velge mellom samtlige av de 50 modellene vi har presentert. Fotoalbumene og artiklene finner du ved å klikke på lenkene til høyre. Si din mening i dagens uhøytidelige avstemming, som vil være aktiv til førstkommende torsdag. Og hvorfor ikke be venner, kolleger og andre bekjente om å hjelpe deg til å sikre at din favoritt vinner?

Juksestemmer fjernes

Juks i form av automatisk stemmegiving og andre tekniske løsninger er ikke tillatt. Slike stemmer vil som vanlig bli fjernet av vår IT-avdeling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer