Hvilket bilmerke er best?

Toyota eller Mercedes-Benz, BMW eller Peugeot, Subaru eller Audi? Eller kanskje Ford? Vi kårer verdens beste bilprodusent.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kåret vi verdens dårligste bilprodusent, noe som viste seg å være svært populært blant DinSide Motors lesere. Aldri tidligere har så mange av våre lesere avgitt sine stemmer i våre uhøytidelige meningsmålinger.

Kia, Chrysler, Daewoo og Hyundai

Avstemmingen over dårligste bilmerke gikk hardt ut over Chrysler og de koreanske bilmodellene. Men også merker som Audi og Volkswagen fikk smake DinSide-lesernes pisk.

37 merker

Denne gangen har du muligheten til å være med å bestemme hvilken bilprodusent som lager verdens beste biler. Under finner du en liste over de 37 bilmerkene som markedsføres aktivt i Norge. Avgi din stemme og følg med på hva andre DinSide Motor-lesere mener utover dagen og kvelden.

Kan stemme på flere

NB: I forrige avstemming hadde dere kun mulighet til å velge ett merke. Denne gangen har du muligheten til å stemme på så mange merker du vil. Vær imidlertid klar over at ditt favorittmerke øker sjansene for en god plassering hvis du kun setter ett kryss.

Relaterte artikler:

 • Stem på verdens dårligste bil
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer