Årets Bil 2021

Hvis du ikke kunne velge din egen?

Dette svarer importørene når de må velge andres biler.

ÅRETS BIL: Disse bilene ville representantene valgt hvis de ikke kunne valgt sitt eget bilmerke. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert eneste år samles ti finalister til Årets Bil for en finale-test før jurymedlemmene kårer Årets Bil. Da stiller det også opp minst en representant fra de aktuelle bilmodellene, for å være tilgjengelige for spørsmål vi måtte ha rundt bilene.

I den forbindelse pleier vi å spørre om hvilke biler de ville valgt, dersom de ikke kunne valgt sine egne. Sjekk videoen over og hør svarene.

I den særs uhøytidlige kåringen, er det ikke overraskende nok Porsche som flest ønsker seg. 4 av 10 ønsket seg denne. Ellers var interessen rundt Suzuki like høy som hos Polestar. De to siste stemmene gikk til Aston Martin og Skoda.

ÅRETS BIL: Dette var reaksjonene etter at Polestar 1, Porsche Taycan og Aston Martin ble prøvekjørt for kåringen Årets Barkseste. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer