Hvitt og hybrid er hot

Vil du kjøre med stil? Dette er de heteste biltrendene akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

I årevis har bilister flest kjøpt mørke biler i ulike nyanser av grått og sort. Årets bilmesser har imidlertid presentert mer vågale farger, i både blanke og matte nyanser. I tillegg er hvite biler i ferd med å gjøre et sterkt comeback.

- Hvitt har vært helt ute en lang stund, men nå er denne fargen tilbake. Bilprodusentene har også tatt 60-tallsfarger i bruk igjen, forteller biljournalist i bladet Motor, Hélène Formo, til DinSide.

Sjekk hva bilen din er verdt

Lei av sort og grått

Redaktør i magasinet Carl's Cars, Karl Eirik Haug, tror også folk har fått nok av sorte og grå biler. Likeså biler som er veldig "flashy og kule".

- Nå er det mer trendy med anonyme biler som forsvinner i mengden. Jeg tror folk vil bli kjempeglade for å velge rødt eller blått, og med en slik farge vil man heller ikke skille seg ut, mener Haug.

Litt mer spesielle farger, som for eksempel okergult, er også trendy nå.

Fargene som vakte mest oppsikt under bilmessen i Geneve forrige måned, var matt sort, matt sølv, matt hvit, flammende rød, lysende gul, skinnende orange, oksygenblå, havblå, vågal lilla og mørkebrun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer