Hydrolift C-32 Sun RR

- Finanskrisen er over, sier Bård Eker.

Foto: Pressebilder Hydrolift
Foto: Pressebilder Hydrolift Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen litt trange år, er det nok en gang full fart i den eksklusive delen av båtmarkedet. Det er godt nytt for alle som liker fart og spenning, men for de aller fleste av oss blir dette kun en båt vi i beste fall får se et par ganger i året.

For nye Hydrolift C-32 Sun RR blir definitivt ikke en folkebåt. Toppmodellen starter på hysteriske 4.600.000 millioner, og det er før du har gått amok i tilbehørslisten. Høye effektavgiftssatser må ta mye av skylden her, for velger du det minste motoralternativet kan du faktisk kutte prisen med nesten to millioner. (Se full prisliste nederst.)

Noe helt annet: HydroCar - bilen som er en båt

En runde i tenkeboksen

- Når finanskrisen traff oss i 2008 krevde det en fullstendig nytenkning fra Hydrolifts side, sier Bård Eker. - Da satte vi i gang med SX-22 som vi lanserte for akkurat ett år siden, og utgangspunktet var å lage en båt til halv pris av hva vi hadde i modellutvalget fra før av.

Les mer om Hydrolift her

- Deretter gjorde vi S-24 SUN som er en REVIVAL av vår tidligere SUN-versjon hvor alt produksjonsutstyret gikk tapt i brannen i 2005. Så kom S-28, som vi lagde fordi vi lenge hadde ønsket å lage verdens råeste skjærgårdsjeep – med elektrisk Spray-hood og D-fender løsningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer