Hyundai H-100 1,6i 1995: Motor stopper

Publisert
Sist oppdatert

Bilmerke: Hyundai Modell: H-100 De LuxeMotor: 1.6 BensinÅrsmodell: 95Kilometerstand: 226.000 Problem: Motoren stopper i fartVi har kjøpt oss russebil, som har gått veldig bra til og begynne med. Men for noen uker siden begynte den å fuske litt, og det endte med at den stoppet i fart!Vi fikk liv i den igjen med det samme, men problemet vedvarte, og det endte da med full motorstopp, og vi måtte taues. Vi fikk bilen i gang igjen, og fikk den på et verksted, men de kunne ikke finne noe feil. Vi har fått noen tips om at det kan være mangel på bensintilførsel. Den går noen ganger veldig bra, uten problem. Men i dag igjen, begynte den å fuske og motoren stopper. Vi lot den stå i ca.5 min også får vi fyr på den igjen, men det varer bare en kort stund. HJELP!

Svar: Det kan ikke være en 1,6 motor. Etter mine opplysninger finnes det bare 2,4 bensinbiler. Sjekk alle tennpluggledninger, fordelerlokk, rotor for det kan være overslag i disse som kan sees tydelig i fuktig vær. Ellers ville jeg sjekket om bensinpumpe og bensinpumperele er i god stand og kanskje bare skiftet releet. Dere bør nok også sjekke om bensinfilteret er fylt med vann og dritt og om det er hull i bensinpåfyllingsrøret. I så fall vil det være vann og dritt i bensinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer