Hyundai-kabriolet kommer

"Enhver bilprodusent med respekt for seg selv, må ha en kabriolet i stallen". Vi regner med at det er slik Hyundai tenkte da de utviklet sin foreløpig ferskeste modell.

Publisert
Sist oppdatert
Hyundai-kabriolet kommer

Hyundai-kabriolet kommer

  1. Fotoalbum


Hyundai CCS, som bilen foreløpig kalles, ble første gang vist frem på Frankfurt-utstillingen for tre måneder siden. I vår omtale av bilen skrev vi at den såkalte konseptbilen så ut som om den allerede var klar for produksjon. Og nå viser det seg at sør-koreanske Hyundai har bestemt seg for å satse på denne kabrioleten, som ifølge den norske importøren vil få et elektrisk foldbart glasstak.

Coupé-basert

CCS er i praksis en kabrioletutgave av fireseteren Coupé, som ble lansert her i landet på tampen av 2001. Vi har testet Coupé, og konkluderte med at bilen er et godt kjøp. Et av argumentene for Coupé er prisen. Med 1,6-liters motor koster bilen rundt 230.000 kroner. Derfor er det sannsynlig at også kabriolet-versjonen vil bli relativt rimelig.

Avslører lite

Hyundai-kabriolet kommer


Hyundai avslører foreløpig svært lite om bilen, og det sies foreløpig ingenting om lanseringsdato, utstyr eller priser. Utrolig nok har heller ikke Hyundais presseavdeling klart å sende ut bilder av bilens hekk. Vi har imidlertid hekkbilder fra Frankfurt-utstillingen. Disse finner du her.

De nyutsendte pressebildene finner du her.

Her finner du mer Hyundai-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer