Hyundai-kabriolet kommer

"Enhver bilprodusent med respekt for seg selv, må ha en kabriolet i stallen". Vi regner med at det er slik Hyundai tenkte da de utviklet sin foreløpig ferskeste modell.

Publisert
Sist oppdatert

Hyundai CCS, som bilen foreløpig kalles, ble første gang vist frem på Frankfurt-utstillingen for tre måneder siden. I vår omtale av bilen skrev vi at den såkalte konseptbilen så ut som om den allerede var klar for produksjon. Og nå viser det seg at sør-koreanske Hyundai har bestemt seg for å satse på denne kabrioleten, som ifølge den norske importøren vil få et elektrisk foldbart glasstak.

Coupé-basert

CCS er i praksis en kabrioletutgave av fireseteren Coupé, som ble lansert her i landet på tampen av 2001. Vi har testet Coupé, og konkluderte med at bilen er et godt kjøp. Et av argumentene for Coupé er prisen. Med 1,6-liters motor koster bilen rundt 230.000 kroner. Derfor er det sannsynlig at også kabriolet-versjonen vil bli relativt rimelig.

Avslører lite

Hyundai avslører foreløpig svært lite om bilen, og det sies foreløpig ingenting om lanseringsdato, utstyr eller priser. Utrolig nok har heller ikke Hyundais presseavdeling klart å sende ut bilder av bilens hekk. Vi har imidlertid hekkbilder fra Frankfurt-utstillingen. Disse finner du her.

De nyutsendte pressebildene finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer