Hyundai med sportslig utgave av Accent

Den nye Hyundai Accent 1.5 blir ikke noen racerbil, men med 101 hestekrefter vil den bli betraktelig raskere enn en "lillebror".

Publisert

Den nye utgaven får nemlig en 1,5 liters motor med 16 ventiler og doble overliggende kamaksler. Resultatet er 101 hestekrefter ved 5.800 omdreininger per minutt og et dreiemoment på 133 Nm allerede ved 3.000 omdreininger. Motoren er faktisk sterk nok til å trekke Accent MVi fra null til hundre kilometer i timen på akseptable 10,5 sekunder, hele to sekunder raskere enn en vanlig Accent 1.3. Accent 1.5 gir seg ikke før den har oppnådd 180 kilometer i timen. For å håndtere de økte ressursene, er den nye Accenten utstyrt med mer sportslig fjæring.

Mer utstyr

Sammenlignet med en vanlig Accent, blir den nye utgaven relativt velutstyrt. Sikkerheten ivaretas blant annet ved to kollisjonsputer, elektroniske beltestrammere, stålbjelker i dørene og ABS (blokkeringsfrie bremser). Også manuelt soltak blir å finne blant standardutstyret, i likhet med CD-spiller, elektrisk antenne, elektriske vinduer foran, sentrallås og tåkelys. For å gi bilen et mer sportslig preg har Hyundai også utstyrt bilen med skinnratt, hvite instrumenter og lettmetallfelger på 14 tommer i diameter. Accent 1.5 skiller seg også fra mindre motorsterke utgaver med sin nye grill, røde merkingemblemer og nye sidespoilere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer