I år kommer det ny Audi A6

Audi A6 vises for første gang på bilutstillingen i Geneve. Vi håper like mye som vår faste spionfotograf at det blir flere nye motorer.

Publisert
Sist oppdatert
I år kommer det ny Audi A6

I år kommer det ny Audi A6

  1. Store bilder
I år kommer det ny Audi A6
I år kommer det ny Audi A6


På de siste testene våre av nåværende Audi A6 synes vi bilen har virket litt gammel. Det første dødsstøtet kom med den nye E-klassen til Mercedes og kista ble for alvor spikret igjen etter ny BMW 5-serie.

Nye motorer

Automedia tror A6 kommer med en rekke nye motorer. Spekulasjonene går ut på at det blir to nye V6-ere på henholdsvis 2,7-liter og 180 hestekrefter og en 3-liter med 240 hestekrefter. Noen stusser kanskje over at det ikke er nevnt mindre bensinmotorer, men BMW har for eksempel ikke mindre enn 170 bensinhester i sin 5-serie heller. V8-eren på 4,2 liter og 300 hestekrefter vil fortsatt også befinne seg i A6. Det de nevner av firesylindrede motorer er en toliters diesel motor med 136 hestekrefter. Videre skal det kanskje komme en treliters V6 dieselmotor med common-rail innsprøytning og 200 hestekrefter. Automedia tror videre at det også vil dukke opp en A6 med V8 dieselmotor, men ikke før i 2006.

Kupe, kabriolet og SUV

Det er mye som tyder på at A6 vil bli lansert som kupe og kabriolet i 2005. Det gjenstår å se. Vi har mye mer tro på en spennende avløser til Audi Allroad. Automedia regner med at det da kommer en ny SUV fra Audi basert på Volkswagen Touareg.

Bilen bør være klar for markedet til høsten, med en påfølgende stasjonsvogn til neste år.

Her finner du store spionbilder av Audi A6.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer