I sommer kan du leie drømmebilen

Det aller grommeste er ikke mulig å få tak i, men noen kabrioleter, mindre SUVer og BMW 5-serie og Mercedes C- og E-klasse er tilgjengelig via utleieselskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er ikke ment som en pristest, men en oversikt over noe av det som finnes. Bentley, Porsche og Corvette er dessverre ikke tilgjengelig nå, men flere utleieselskaper har forsøkt spreke biler tidligere. En gjennomgangstone er at betalingsviljen til kundene ikke en gang var i nærheten av hva prisen på utleiebilene måtte være.

 • Hertz Bilutleie
 • Hetz har to biler litt utenom det vanlig, det er en Audi A6 2.5 TDi og en Volvo S80 2.4. Disse bilene koster 2.781 kroner per døgn, eller eventuelt 19.469 for en hel uke. Skal du kjøre langt er dette noe tenke på siden det er fri kilometer med disse prisene.

 • Bærum Bilutleie
 • Bærum bilutleie har ikke noe spesielt frekt du kan kjøre selv, men du kan ta med noen som fortjener det i baksetet på en Mercedes S320 L som kan leies med sjåfør. Dagspris (8 timer) med sjåfør er 4.900 kroner eller 700 per time. Du må leie den i minimum to timer. Tenker du på en ferietur hevet over bakken har de også Honda CR-V og Nissan X-Trail. Disse koster 990 kroner per døgn og en hel uke koster 5.940 kroner.

 • Budget Bilutleie
 • Budget har lite luksusbiler, men vil trekke frem en Mercedes C180 sedan. Den koster 1.060 kroner per døgn hvis du leier den i enten inntil to døgn. Fra tre til seks døgn synker dagsprisen til 885 kroner, og ønsker du å leie den en hel uke, koster det 765 kroner per dag eller 5.355 kroner for hele uken.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer