Ford Mustang Mach-E i hardt vær

I trøbbel

Først stoppet den opp i nedoverbakker. Denne uka ble det kjent at frontrute og tak kan løsne, før anerkjent svensk krasjtest gir elbilen Ford Mustang Mach-E stryk.

I TRØBBEL: Bestselgeren Ford Mustang Mach-E er i hardt vær om dagen, etter motorhavari og tilbakekallinger. På toppen av det hele blir elbilen slaktet i svensk sikkerhetstest. Foto: Øystein B. Fossum
I TRØBBEL: Bestselgeren Ford Mustang Mach-E er i hardt vær om dagen, etter motorhavari og tilbakekallinger. På toppen av det hele blir elbilen slaktet i svensk sikkerhetstest. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av sommermånedene fikk flere norske Ford Mustang Mach-E-sjåfører seg et sjokk, da den nye elbilen deres låste hjulene og havarerte i bratte nedoverbakker.

Selv om denne feilen utbedres - enten hos forhandler eller en såkalt OTA (over the air) programvare-oppdatering, som skal bli tilgjengelig seinere i år, kan ikke Fords utviklingsavdeling slappe av med det aller første.

Rute og tak kan løsne

For bare dager siden ble det nemlig kjent at et ukjent antall eksemplarer av Mustang Mach-E kommer til å bli tilbakekalt også her i landet, på grunn av at frontruta og panorama-soltaket kan løsne og fyke av i fart.

- De bilene som har behov for utbedring får ei tid for utbedring hos sin Ford-forhandler og vi vil tilby disse kundene både hente- og bringetjeneste, samt en lånebil for de timene bilen må tilbringe hos forhandleren. Det er viktig å understreke at det ikke er noe hast med utbedringen, opplyser informasjonsdirektør Anne Sønsteby i Ford Motor Norge til Dinside, samtidig som hun understreker at bilen er helt trygg å bruke.

Mens Ford jobber med å få større oversikt over hvilke biler vindusproblemet gjelder, viser det seg at bestselgeren er i enda mer hardt vær ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer