Polestar 2 forsinket

- Ikke annet å gjøre enn å beklage

Om kort tid skulle norske kunder få elbilen først i verden. Nå må tusenvis vente.

NY ELBIL: Dette var vårt førsteinntrykk av elbilen Polestar 2. Nå blir den forsinket til Norge. Video: Dinside Vis mer
Publisert

Det er knyttet stor spenning til den nye svensk-kinesiske elbilen Polestar 2. Og spesielt de tusenvis av nordmenn som har reservert eller bestilt bilen har gledet seg lenge.

Polestar 2 er en sporty og helelektrisk variant av søstermodellen Volvo XC40, og om kort tid var de første bilene ventet hit til landet - før noen andre i verden.

Utsatt

Torsdag ettermiddag kom imidlertid meldingen om leveranseproblemene, da blant annet svenske Recharge omtalte utsettelsen. Daglig leder for Polestar i Norge, Alexander Hørthe er naturligvis skuffet.

Lenger ned i saken kan du se de nye datoene for levering.

- Vi har stor respekt for at mange har ventet lenge og gleder seg veldig til å hente sin nye Polestar 2, og vi gleder oss veldig til å endelig se bilen på veien. Vi kan ikke gjøre annet enn å beklage at leveringen blir noe utsatt og de problemene dette medfører for enkelte, sier Hørthe til Dinside.

Det er selvfølgelig coronaviruset som får skylda for at den ettertraktede elbilen nå blir forsinket. Det til tross for at produksjonen i Kina gikk som normalt i mars. Polestar er langt fra alene om å bli rammet av pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer