Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Ikke død likevel

Mitsubishi mistet Outlander men får ny ladbar hybrid.

NESTEN DØD: Mitsubishi mistet storselgeren, men en modell som nesten ikke har solgt, får kanskje ny vind i seilene. Foto: Mitsubishi.
NESTEN DØD: Mitsubishi mistet storselgeren, men en modell som nesten ikke har solgt, får kanskje ny vind i seilene. Foto: Mitsubishi. Vis mer
Publisert

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) opplyste tidligere i sommer at de kom til å fryse utvikling og lansering av nye modeller for salg i Europa de neste tre årene.

I dag forteller derimot den norske importøren av Mitsubishi (MMC Norge AS), at den nye ladbare hybriden ECLIPSE CROSS PHEV likevel blir å finne i salg hos norske forhandlere allerede tidlig i 2021.

Eclipse Cross har vært i markedet noen år allerede, men samtidig med en facelift, blir den for første gang også tilgjengelig som ladbar hybrid.

Frontdesignet er nytt, En ny støtfangerbeskyttelse foran og et oppdatert LED-lysoppsett både foran og bak, samt nytt hekkdesign skiller den seg fra modellen som knapt har solgt i Norge til nå.

Innvendig er det også nye farger og materialvalg, men det vikigste er at et nytt 8-tommers smarttelefonlink-lydanlegg som er flyttet nærmere føreren leveres som standard.

Berøringsplaten som tidligere ble brukt til flere funksjoner er fjernet for å gi mer lagringsplass i midtkonsollen.

Drivlinje fra Outlander

Eclipse Cross i ladbar utgave er utstyrt med samme twin-motor 4WD PHEV-system som Outlander som forsvinner. Systemet består av to kraftige elektriske motorer; en foran og en bak. I tillegg har den et fremdriftsbatteri med stor kapasitet og en 2,4-liters MIVEC-motor sammen med en trinnløs girkasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer