Ikke kjøp Rav4 nå

Den populære firehjulstrekkeren Toyota Rav4 får nå en solid oppfriskning.

Publisert
Sist oppdatert

Toyota Rav4 er Norges 6. mest solgte bilmodell i år, og i løpet av årets første halvår hadde 1.500 nordmenn kjøpt seg en ny Rav4. Dersom du går med planer om å kjøpe en slik bil bør du smøre deg med tålmodighet et par måneder til. Toyota foretar nå nemlig en ansiktsløftning av bilen med mange interessante endringer.

Det er ikke sendt ut noen offisiell informasjon om oppgraderingen, men vi kan avsløre at følgende utstyr nå vil bli standard i bilen:

StabilitetskontrollAntispinnNye frontlykterNye tåkelykter og nye baklykterNytt reservehjulsdekselNye instrumenterBedre støydempingSidekollisjonsputerHodekollisjonsputerElektriske vindusheiser bakSkinnratt med audiostyringMørkere setetrekkDen oppgraderte Raven vil bli satt i produksjon nå i løpet av august, og Toyota Norge opplyser at de første bilene vil komme til Norge i oktober. Det er også foreløpig usikkert om, og eventuelt hvor mye, bilen vil stige i pris etter at endringene er gjennomført.

Den oppgraderte Rav4 skal vises fra på Frankfurt-utstillingen i september, og Toyota vil ikke slippe noen bilder før utstillingen nærmer seg. Enn så lenge kan du se store bilder av dagens versjon her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer