Påsketrafikken:

- Ikke lag trøbbel

Det har tidvis vært store forsinkelser på veiene på en av årets største utfartsdager, men onsdag kveld er trafikken i ferd med å avta.

PÅSKETRAFIKK: Statens vegvesen forventer fulle veier i dag. Bildet er fra 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB
PÅSKETRAFIKK: Statens vegvesen forventer fulle veier i dag. Bildet er fra 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres.

Det var ventet stor trafikk på veiene i dag, idet tusenvis av nordmenn la ut på påskeferie.

Gjennom dagen har det jevnt og trutt blitt meldt om kø, trafikkuhell og forsinkelser på veiene. Trafikken begynte særlig å ta seg opp i 12-tida, skrev NTB.

Ved 17.30-tida skriver imidlertid Vegtrafikksentralen sør at det er middels trafikk uten noen forsinkelser på E18, E134 og E16.

- Trafikken er avtagende, skriver de.

Her er noen av hendelsene som har funnet sted på veiene onsdag:

  • Klokka 16.17 melder politiet om en trafikkulykke på E6 nordgående mellom Berger og Grankrsset. Trafikken flyter greit forbi, men politiet advarer om noe kø. Bilder fra Dagbladets reporter i køen viser tett trafikk. - Senk farten og vær oppmerksom, er beskjeden fra Vegtrafikksentralen.
  • Like etter klokka 13 meldte politiet om en kjedekollisjon med fire involverte biler på E18 ved Brakerøya. Det var store trafikale problemer på stedet; trafikken sto mer eller mindre i sørgående løp.
  • Ved 13-tida var det også en kjedekollisjon på E6 ved Grankrysset, og venstre felt i retning Gardermoen var stengt. Grankrysset ligger i Viken fylke, omtrent halvveis mellom Oslo og Gardermoen.

I tillegg har Vegtrafikksentralen advart om at E16 ved Sandvika i retning Hønefoss, og E134 ved Drammen retning Kongsberg, trolig ville oppleve mye trafikk gjennom dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer