- Ikke mulig å bli dårligere

Disse refleksene fra Biltema virker ikke.

BILTEMA-REFLEKSER: - Produktet reflekterer ikke i det hele tatt. Det reflekterer ikke engang dårlig - det er ingenting der, sier Stig Schibbye i Reflexconsult om disse refleksene fra Biltema. Foto: Reflexconsult AS
BILTEMA-REFLEKSER: - Produktet reflekterer ikke i det hele tatt. Det reflekterer ikke engang dårlig - det er ingenting der, sier Stig Schibbye i Reflexconsult om disse refleksene fra Biltema. Foto: Reflexconsult AS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Når vi tester reflekser ser vi mye dårlig, men dårligere enn dette er det ikke mulig å bli, sier Stig A. Schibbye, daglig leder i Reflexconsult AS, til DinSide.

DinSide har tidligere i år omtalt en test av refleksvester, hvor Biltema kom ut som vinner blant åtte konkurrenter. Da uttalte Schibbye i Reflexconsult AS at det var overraskende og artig at det var de billige kjedene som man kanskje forbinder med middelmådige produkter, som har de beste vestene.

I forlengelse av dette ville Scibbye i Reflexconsult teste flere av Biltemas refleksprodukter.

- Reflekterer ikke i det hele tatt

Biltema-refleksene som er testet i denne omgang, er selvklebende reflekser som avbildet (art. nr. 33-3120). På nettbutikken markedsføres dette som:

"Selvklebende gul- og rødfargede reflekser. For bil, sykkel, motorsykkel, barnevogn m.m. "

Tabbe å ikke bruke refleks - to av ti sier de ikke gjør det

Refleksene ble målt i laboratorium. Du kan se bilde av hvordan det ser ut når en bil lyser på de aktuelle refleksene, lenger ned i artikkelen. Daglig leder Stig A. Schibbye i Reflexconsult AS er overrasket over måleresultatet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer