Toyota RAV4 Plug-in Hybrid 2020

Imponerende rekkevidde

De siste rekkevidde-tallene til Toyotas ladbare versjon av den populære folke-SUV-en imponerer stort.

IMPONERENDE REKKEVIDDE: Snart kan norske kunder få kjøpe bestselgeren Toyota RAV4 som ladbar hybrid. Foto: Toyota
IMPONERENDE REKKEVIDDE: Snart kan norske kunder få kjøpe bestselgeren Toyota RAV4 som ladbar hybrid. Foto: Toyota Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den ladbare hybridversjonen av Toyota RAV4 er ventet å komme til Norge i løpet av inneværende kalenderår. Det er ikke rart det er knyttet store forventninger til det som har vært én av de største SUV-suksessene i Norge, noensinne.

I mange år har nemlig RAV4 vært i toppen blant årets mest nyregistrerte biler her til lands. Siden hybridversjonen ankom i 2016 har den dessuten vært den mest solgte ikke-ladbare hybriden hvert eneste år, med unntak av 2018 - da den havnet på andreplass (bak Toyota Yaris).

Det norske markedet er imidlertid veldig glad i helelektriske biler - eventuelt hybrider som kan lades. Og det er først nå hybridspesialisten Toyota har gått over til også å produsere biler med ledning.

TABELLFORKLARING: Toyota RAV4 har lenge vært en bestselger i Norge. De siste årene har den kun vært solgt som hybrid, noe Toyota har satset hardt på. Snart kommer imidlertid den populære SUV-en som ladbar hybrid, med hele 75 km elektrisk rekkevidde. *2020-tallet er nybil-registreringer til og med mai. Kilde: OFV

Imponerende rekkevidde

Og da har vi gode nyheter for dem som snuser på den mindre Toyota-SUV-en - det offisielle WLTP-tallet for den elektriske rekkevidden er nå fastslått til hele 75 kilometer. Det er meget sterkt for en såkalt plugin-hybrid og høyere enn det som har vært antydet tidligere (65 km).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer